"Anne Baba Stilleri" Seminer Daveti

Orta Doğu Teknik Üniverisitesinden Doç. Dr. Başak Şahin Acar'ın "Anne Baba Stilleri" seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

18-02-2024Sayın velilerimiz,

Merkezimiz bünyesinde çeşitli seminerler ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Bunun olumlu bir okul iklimi ve kültürü oluşturacağı kanaatindeyiz.

Bu etkiyi araştırma konusu yapıp Bakanlığımızın Okul Geliştirme Modeli (OGM) kapsamında Geliştir-Uygula-Paylaş projesini sizlerin katılımıyla çalışmak istiyoruz. Araştırma konumuzun adı “Okul İklimi ve Kültürünü Oluşturmada Ebeveynlerin Katkısı” olacaktır.

Bu bağlamda üç seminer dizisi gerçekleşecektir. Seminerlere katılımız çok önemlidir.

Araştırmamızın amacı araştırmayı sonuçlandırmak, sonuçlarını Ankara BİLSEM adına ilgili kongrede sunmak,  makale olarak yayımlamak ve Ülke geneline yaygınlaşmasını sağlamaktır.

Bunun için seminerlerimize  katılmanız önemlidir...

Saygılarımla

Hüseyin Özkan