ANKARA / ÇANKAYA - Ankara Bilim ve Sanat Merkezi

Kas

Okulumuzda sayın Prof.Dr.Necate Boykoc hocamizin katılımıyla gerçekleştirilecek  "Cumhuriyetin 100.yilinda Çocuklarin Gözünden Cocuk Hakları" konulu panele herkes davetlidir.

Kas

10 Kasım Cuma günü Ankara Bilim Sanat Merkezi  konferans salonunda Hacettepe Üniversitesi Doç.Dr.Mustafa Kemal Öztürk tarafından yapılacak olan "Atatürk'ü Anmak ve Anlamak " konulu söyleşiye herkes davetlidir.

Kas

Merkezimizde İklim Değişikliği Atölyesi açılmıştır. Başvurmak isteyen öğrencilerimizin formu doldurmaları gerekmektedir.

Atölyeye katılmak için öğretmenimizle iletişime geçebilirsiniz.

Atölyeye katılmak için öğretmenimizle iletişime geçebilirsiniz.

Atölyemize katılmak için öğretmenimizle iletişime geçebilirsiniz.

Değerli Öğrencilerimiz,

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında” 18 Ekim Çarşamba Günü Zeka oyunları Atölyemize başlıyoruz.. Katılmak isteyenler lütfen formu doldurun!

Akıl oyunları-İşlem Oyunları-Strateji Oyunları (Kağıt-Kalem Oyunları)

Atölye Başlama tarihi : 18.10.2023 çarşamba

Atölye zamanı: her çarşamba 17.00-18.15

Atölyeden sorumlu öğretmen: Diren Gümüş

Değerli Velilerimiz,

Veli-Öğretmen görüşme günlerimiz tabloda belirtilmiştir. Görüşmeler her ayın ilk haftası gerçekleştirilecektir.

Bilginize.

ANKARA BİLİM VE SANAT MERKEZİ ÇALIŞMA SAATLERİ