Mrt

Arzu Öğretmenimiz ve Müzik Alan Öğrencileri, TRT ANKARA RADYOSU Konseri’ne katılmış, radyo sanatçılarıyla sohbet etmiştir.

Şbt

Orta Doğu Teknik Üniverisitesinden Doç. Dr. Başak Şahin Acar'ın "Anne Baba Stilleri" seminerine tüm velilerimiz davetlidir.

Şbt

Bilkent Üniversitesi Ulusal Nanoteknoloji Araştırma Merkezinden (UNAM) Dr. Mustafa Ordu kurumumuzda “Yeni Nesil Optik ve Yapısal Fiberlerin Geliştirilmesi” konulu seminer verecektir. Tüm öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Şbt

Sayın veliler, öğrencilerimiz 1. Dönemde olduğu gibi 2.dönemde aynı günlerinde ve saatlerinde  eğitim öğretimlerine devam edeceklerdir. Yeni eğitim öğretim dönemimiz hayırlı olsun.

Ock

Okulumuz öğrencileri İtalya Romanya Polanya ve Türkiye ortaklığı ile yürüttükleri   "My Green World "projemizde toprağın önemini anlatan   hikaye kitabı yazdilar.Herkese iyi okumalar.Ogrencilerimize çok teşekkür ederiz.