Ankara Bilim ve Sanat Merkezi

Adres
ÇİĞDEM MAH. 1557 CAD. ANKARA FEN LİSESİ SİTESİ EK DERSLİK BİNASI BLOK NO 32 D İÇ KAPI NO ÇANKAYA / ANKARA
Vizyon
Ankara Bilim ve Sanat Merkezi olarak vizyonumuz: • Özel yeteneği tanılanmış bireylerin bilgi, beceri ve yetkinlikleri; merak ve ilgi alanları doğrultusunda ilerlemeleri, • Atatürk ilkelerine, vatanına, milletine, bayrağına gönülden bağlı; yenilikçi, yaratıcı, entelektüel ve evrensel değerlerle donanmış bireyler olarak yetişmeleridir.
Misyon
Ankara Bilim ve Sanat Merkezi olarak misyonumuz: • Her çocuk özeldir, her çocuk biriciktir ve her çocuğun geliştirilmesi gereken yetenekleri vardır ön kabulüyle, özel yeteneği tanılanmış bireylerin yetenek alanları doğrultusunda en üst seviyede gelişmelerini sağlamak, • Öğrencilerin bireysel farklılıklarını ön plana alarak bireysel gelişme, ilerleme ve zenginleştirme müfredatı uygulamak, öğrencilerin gelişimlerini takip etmek, sosyal, psikolojik ve akademik yaşamlarını desteklemektir.
Öğretim Şekli :
Ulaşım
Ulaşım AŞTİ Otogardan Çiğdem Dolmuşları veya taksi ile, Kızılay ve Ulus´ tan Dolmuş ile, Kızılay aktarmalı Metro ile Sögütözü durağından otobüs aktarmalı, ulaşım mümkündür.
Çiğdem Mahallesi 1557 Sokak Balgat/ÇANKAYA