Atölye Başvurusuyla İlgili Dikkat Edilmesi Gerekenler

Değerli Öğrencilerimiz,

Aşağıdaki yönerge doğrultusunda başvurularınız alınacaktır.

ANKARA BİLİM VE SANAT MERKEZİ

SEÇMELİ ATÖLYELER YÖNERGESİ

1. Merkezimizce 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 2. dönemde  yürütülecek seçmeli atölyelere başvurular 05/02/2024 Pazartesi günü saat 10.00'da açılacak olup 09/02 2024 Cuma günü saat 17.00'de sona erecektir. Başvurular web sitemiz üzerinden alınacaktır. Her öğrencimizin EN FAZLA 2 (iki)  farklı  atölye seçme hakkı vardır. İkiden fazla seçilen atölyeler dikkate alınmayacaktır.

2. Atölyelerin özelliğine göre alınacak en çok ve an az öğrenci sayısı belirtilecek bu sayıya en fazla 2 yedek öğrenci alınacaktır. Merkez yönetimi tarafından yeterli sayıya ulaşmayan atölyeler açılmayacaktır. Sayısı BİLSEM Yönergede belirtilen öğrenci sayısının (6 öğrenci) altına düşen atölyeler kapatılacaktır.

3. Merkez yönetimi atölye, gün, saat, katılımcı düzeyi, eğitmende değişiklik yapma vb. haklara sahiptir.

4. Atölye seçimine göre öğrencinin mevcut ders programında değişikliğe gidilmeyecektir.

5. Seçmeli atölyelerin zaman dilimleri merkezimizdeki zorunlu ders haricindeki zaman dilimlerinde ve dersliklerin durumuna göre belirlenecektir.

6. Program düzeylerine göre atölye seçimi yapılacaktır. Örneğin; öğrenci Destek eğitim programında ise Destek Eğitim öğrencileri için açılmış olan atölyelerden seçim yapılacaktır. Seçmeli atölye bilgi formunda belirlenen program düzeyi dışında başvuran öğrencilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır. (Atölyelerin öğrenci alacağı programlar başvuru sırasında belirtilecektir.)

7. Atölyelere öğrenci seçimi BAŞVURU SIRASINA göre yapılacaktır.

8. Atölye seçimi mecburi olmayıp tamamen gönüllük esasına dayanmaktadır.

9. Atölyelere devam zorunluluğu bulunmakta olup yoklama alınacaktır.

10. Seçmeli atölyeler 12/02/2024 tarihinde başlayacaktır.

Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 10:29 - Görüntülenme: 149